Psiholog Brasov

 

Profil Psiholog Brasov

 

psiholog Brasov

Sunt psiholog clinician in supervizare, consilier psihologic si psihoterapeut in supervizare in Analiza Tranzactionala si facilitator de Constelatii Familiale si imi desfasor activitatea in Brasov.

Sunt psihoterapeut relational si cred ca intr-o relatie acordata emotional in care ne simtim in siguranta putem sa crestem si sa ne maturizam psiho-emotional. Sunt o persoana calda si empatica.

Cred ca bucuria vietii vine din contactul cu propria persoana, din a fi cine suntem si a ne exprima in acord cu noi insine.

Cred ca pentru a fi cine suntem avem nevoie sa ne cunoastem pe noi insine. Asa cum scrie pe frontul templului din Delphi: „Cunoaste-te pe tine insuti si astfel vei cunoaste intreg universul cu toate fortele sale ascunse.”

Ma bucur sa ii insotesc pe cei care doresc sa porneasca in calatoria lor de autocunoastere, vindecare, dezvoltare a puterii personale si succes.

De asemenea, ma bucur sa impartasesc intr-un mod creativ din cunostintele si intelegerile mele despre psihicul uman celor interesati de propria lor cunoastere si dezvoltare personala in cadrul atelierelor pe care le tin. Despre ateliere poti citi aici.

Feedback-uri si marturii ale participantilor la ateliere poti citi aici.

Imi place citatul Virginiei Satir: „Cred ca cel mai mare cadou pe care l-as putea primi de la cineva este sa fiu vazuta, ascultata, inteleasa si atinsa.” Pentru mine acest citat rezuma nevoile psihologice de baza, acelea de a fi vazuti, validati, oglinditi, ascultati, de a fi intelesi si de a avea experienta de a fi atinsi (fizic si sufleteste), de a fi impactati si de a avea impact asupra celorlalti intr-un mod pozitiv.

 

 

Mai multe detalii despre formarea si activitatea mea gasesti aici: www.gabrielapopescu.ro

PS. Recomandari de la persoane cu care am lucrat gasesti aici.

 

Pentru o programare mergi pe pagina Programeaza o sedinta.

 

 

psiholog Brasov, psihoterapeut Brasov